تمنا

امام علی علیه السلام:اى رسول خدا، از من و دخترت بر تو سلام باد كه در جوار تو آمد، و به سرعت به تو ملحق شد. اى رسول حق، از دورى دختر برگزيده ات شكيبايى ام كم شد، و طاقتم از دست رفت، جز آنكه مرا در فراق عظيم تو،و سنگينى مصيبتت جاى تسليت (در مصيبت فاطمه) است. زيرا من بودم كه با دست خود تو را در آغوش خاك جاى دادم، و سرت بر سينه من بود كه روح پاكت از قفس تن پريد. ما از خداييم و به خدا بازمى گرديم. راستى كه امانت بازگردانده شد، و گروگان دريافت گرديد. اما غصه من ابدى است، و شبم قرين بيدارى است تازمانى كه خداوند براى من جايگاهى راكه تو درآن اقامت دارى اختيار كند. به زودى دخترت از همدستى امت براى ستم بر او به تو خبر خواهد داد، در پرسيدن از او اصرار كن، و خبر اوضاع را از او بخواه; در حالى كه بين ما و تو فاصله زيادى نشده و زمانه از يادت خالى نگشته اين همه ستم به ما شد. به هر دو نفر شما سلام باد سلام وداع كننده نه سلام رنجيده خاطر دلتنگ.اگر از كنار مرقدت بروم نه از باب ملالت است، و اگر بمانم نه از جهت بدگمانى به آنچه خداوند به صابران وعده داده است
تمنا

در ازدحام و همهمه ی شهرم جای شما دیگر سبز نیست...
شهر کدر شده است آقا...
جایت، واقعا خالــــــــی است...



ساخت فلش مديا پلير
آخرین مطالب

مکر و حیله

شنبه, ۱۰ مرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۳۰ ب.ظ

در آیات و روایات مکر و حیله و نیرنگ بسیار مذمت شده و از گناهان کبیره بشمار آمده است.

مکر چند نوع دارد: مکر با خدا و مکر با خلق خدا. که همه آنها مذموم و از گناهان هستند.

متاسفانه انسان گاهی خواسته و گاهی بدون آنکه اسم عملش را بداند در تعاملات اجتماعی خود دچار حیله گری و مکاری میشود.


قبل از هر فکر و عملی، خود را جای دیگران بگذاریم و به انتهای کارهایمان و عواقبشان فکر کنیم.وبدانیم که در نظام هستی این ضرب المثل کاملا محقق میشود"از هر دست بدهی ،از همان دست پس خواهی گرفت" چنانکه در سوره فاطر آیه 43 میخوانیم"مکر بد به جز اهلش(حیله گر و فرد مکار) را در بر نمیگیرد."


یکی از مکرهایی که بسیار مذمت شده است دو بهم زنی و خراب کردن روابط بین زن و شوهر است که گناهی کبیره است گناهی شبیه به سحر که "فیتعلمون منهما ما یفرقون به بین المرء و زوجه"

جدا کردن زن و شوهر از بزرگترین گناهانی است که ابلیس (علیه لعنه) را شاد میکند.همانگونه که پیامبر(ص) در حدیثی فرمودند: شیطان تخت خود را بر آب می نهد سپس فرستادگان خود را(به منظور لغزاندن بندگان((الله)) به سوی گناهان بزرگو کوچک ) به میان مردم می فرستد که نزدیکترین و محبوبترین آنان به او کسی است که فتنه ی عظیم تری را(در بین اولاد آدم (ع) بر پا کرده باشد) تا اینکه یکی از آنان می آید و می گوید با فلان کس مشغول بودم تا اینکه بالاخره او را در حالی ترک کردم که چنین و چنان میگفت. ابلیس میگوید:نه به خدا تو کار چندانی انجام ندادی تا یکی از آنان(شیاطین) می آید و میگوید:من فلانی را ترک نکردم تا باعث جدایی او از همسرش شدم.ابلیس از این کار او راضی شده او را به خود نزدیک میکند و او را همکار خود قرار میدهد و میگوید: به راستی تو خوب هستی.


بزرگواران نیرنگ و مکر مصادیق بسیار مختلف و پیچیده ای دارد چه بسا در زندگی روزمره خود بسیار دچار مکر و حیله می شویم ،بدون آنکه بدانیم.


در باب نیرنگ میتوان به داستان حضرت یوسف(ع) اشاره کرد. برادران حضرت یوسف(ع) به مکر و حیله پسر را از پدرش جدا کرده و به چاه انداختند.

اگر خوب دقت کنید میتوانید به ریشه و آثار مکر پی ببرید.


ریشه مکر میتواند از امراض قلبی چون حسد و بخل باشد که باعث انواع مختلفی از گناهان کبیره مانند: دروغگویی، غیبت،تهمت و دل شکستن میشود.


در اینجا از دوستان تقاضا دارم کمی در مورد مصادیق این عمل پلید فکر کنند تا اگر مصداقی در درون خود یافتند سریعا در جهت درمان آن اقدام کنند.


امام رضا(ع) میفرمایند: رسول خدا(ص) فرمودن: هر کس مسلمان است نباید مکر و حیله به کار برد،زیرا من از جبرائیل(ع) شنیدم که گفت:کسی که مکر و نیرنگ کند در آتش است.  



موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۱۰
امیرعباس

نظرات  (۱)

سلام علیکم مومن
خداکنه که ما این کار رو نکنیم برای هیچ کس هیچ وقت
عاقبتتون بخیر به حق حضرت ابوتراب
پاسخ:
سلام
انشاالله
عاقبت شما هم بخیر به حق ابوتراب

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
ابزار پرش به بالا